Skip to content

  Frakt og leveringstid

  Bestillinger behandles innen 2 virkedager etter bestilling og sendes neste dag etter behandlingsdagen. Vær oppmerksom på at vi ikke sender i helgene.

  Standard frakt (5-12 virkedager)

  Vær oppmerksom på at dette kun er estimerte leveringstider, derfor garanterer ikke Featan leveringsdatoer.

   

  MERK: Hvis du ikke mottar svar fra vårt kundeserviceteam over en lengre periode (24 timer på hverdager, 48 timer i helger), vennligst sjekk søppelpostmappen i din kontakt-e-postadresse. E-postene våre kan ha blitt filtrert feil av e-postserveren/leverandøren din.
  • Sørg for at all leveringsinformasjon er korrekt. Hvis det er feil eller mangler informasjon, kan det hende vi må kontakte deg for å oppdatere leveringsinformasjonen, noe som kan føre til forsinkelser i leveringen av bestillingen din. Det kan også oppstå forsinkelser på grunn av fortolling.

  • Ditt lokale tollkontor kan kreve ytterligere dokumenter og tid for å klarere pakken, noe som kan forsinke den estimerte leveringstiden.

  • Bestillingen din kan leveres til deg av det lokale postkontoret eller en lokal kurer. Avhengig av din region, blir de fleste bestillinger levert av din lokale posttjeneste, så pakken vil bli mottatt med din vanlige post. Hvis du ikke er hjemme når bestillingen leveres, kan postmedarbeideren legge igjen et oppslagskort for å informere om hvordan og hvor bestillingen din kan hentes.
  • Vennligst fyll inn adressen din i alle detaljer, ellers vil pakken vi sender til deg returneres til oss, eller så ignorerer vi forespørselen din for å spare alle bryet.

  Gratis Frakt

  Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge

  100 % Garanti

  Vi har 100 % fornøydgaranti fordi vi først er virkelig fornøyd når du er det.

  Komme Tilbake

  Er du ikke helt fornøyd med bestillingen din? Hos oss kan du enkelt returnere bestillingen din innen 30 dager.

  24/7 Kundeservice

  Vår kundeservice er tilgjengelig dag og natt.